L'ADSCV i els col·legis professionals sanitaris propondran a la Generalitat un pacte per garantir l'estabilitat del sector

Aquest Pacte Sanitari contempla mesures destinades a millorar els recursos humans, tècnics i l'atenció als pacients.

El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana fa mesos que va signar el Pacte Sanitari proposat per l'Associació de Dret Sanitari de la Comunitat Valenciana (ADSCV). Aquest document contempla diverses mesures destinades a garantir l'atenció dels pacients i la millora dels recursos tècnics i humans del sector sanitari. Els dies 28 i 29 de setembre en la Universitat CEU-Cardenal Herrera es celebrarà el VI Congrés de Dret Sanitari, context escollit per fer-li arribar aquestes propostes als poders públics i més concretament, a la Generalitat Valenciana.

Per altra banda, recordem que el nostre degà, Francisco Santolaya, participarà en la taula redona sobre intrusisme i publicitat enganyosa.

Pots conèixer el contingut del Pacte Sanitari al qual s'han sumat els col·legis professionals de medicina, infermeria, farmàcia, òptics-optometristes, podòlegs, fisioterapeutes, i dietistes-nutricionistes, ací.

 V Congrés Sanitari (2022)



Noticias relacionadas

  • 17/10/2024
Taula redona sobre aportacions de la psicologia en la prevenció del suïcidi

Dimarts 29 d'octubre a les 12:15 en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia i Logopèdia.
Leer

  • 16/10/2024
Jornada: Grietas del juego

Será el 24 de octubre en la Universitat Jaume I (Castelló).
Leer

  • 14/10/2024
Curso: Terapia cognitiva para el trastorno obsesivo-compulsivo y el trastorno por acumulación

Paul Salkovskis, catedrático de Psicología en la Universidad de Oxford, impartirá esta formación los días 22 y 23 de noviembre (modalidad presencial y estreaming). Descuento por pronto pago hasta el 6 de noviembre.
Leer

  • 11/10/2024
Encuentros en la Fundación. Enrique Echeburúa: 'La adolescencia, un período crítico para la salud mental'

Webinar organizada por la FIDAP en colaboración con el COPCV y la Academia de Psicología de España. Tendrá lugar el 7 de noviembre a las 19:00h.
Leer

  • 10/10/2024
Jornada ‘Salud mental en la empresa: la empresa como agente de salud’

Representantes de diferentes ámbitos laborales participarán en este encuentro de trabajo en el que se abordarán las claves para hacer de las organizaciones contextos promotores de la salud mental y bienestar psicológico. La jornada, organizada por el COPCV y la CEV, se realizará el 25 de octubre en València. Inscripción gratuita.
Leer