Participem en l'acte de graduació del Grau de Psicologia de la UV

Andrea Ollero, vicedegana del COPCV, informa dels serveis i recursos oferits pel COPCV a més de recalcar la importància de la formació també durant la pràctica laboral.

La vicedegana del COPCV, Andrea Ollero, va participar en la cerimònies de graduació dels Grau en Psicologia i el Grau en Logopèdia (Promoció 2020-2024), celebrats el 19 de juliol a l'auditori Reina Sofia del Palau de les Arts.

Isabel Vázquez, vicerrectora de la Universitat de València, va donar la benvinguda i presentar a les persones de la taula presidencial de l'acte: Antonio Ferrer, degà de la Facultat de Psicologia i Logopèdia; Ollero, com a representant del COPCV i la professora Sandra Montagud Romero com a padrina de Psicologia. Representant logopedia assistiren María Jesús Lluch, degana del Col·legi Oficial de Logopedes de la Comunitat Valenciana i la professora Clara Puig Herreros, padrina de Logopedia.

En al seua intervenció, la vicedegana del COPCV va animar als graduats a formar part d’uns del àmbits aplicats de la Psicologia fent referència a la necessitat de realitzar formació continuada per tal d’adequar-se a les necessitats de la societat i a les demandes individuals d’usuaris i pacients així com a les investigacions més recents. A més, ha recalcat la importància del Codi Deontològic "com a base de les nostres intervencions" i la necessitat de potenciar la rigorositat en el treball que els i les psicòlogues desenvolupen centrant-se en evidències científiques. És per això, que "el COPCV proporciona formació destinada a desenvolupar les competències professionals adequades". A este respecte, ha recordat que el Col·legi ofereix multitud de cursos, tallers i trobades professionals així com diversos serveis interesants per als col·legiats i col·legiades.

Quatre estudiants també varen intervindre com a representants del seu col·lectiu.

L'acte va incloure la tradicional imposició de beques.

  

Fotos de la Universitat de València



Noticias relacionadas

  • 05/09/2024
Màster de Formació Permanent en Direcció i Gestió de Centres de Serveis Socials

Este títol de la Universitat de València es realitzarà entre octubre de 2024 a juliol de 2025. Obert el termini d'inscripció.
Leer

  • 03/09/2024
El Centro de Formación y Atención Colegial de la C/ Pintor Navarro Llorens y la sede la C/ Alberic (València) permanecerán cerradas.

Estas sedes colegiales permanecerán cerradas por obras. La atención colegial se realizará en la sede de la calle Comte d'Olocau, 1 bajo (València).
Leer

  • 28/08/2024
La nostra vicedegana, Andrea Ollero, parla en la cadena SER sobre els 56 psicòlegs que reforçaran la salut mental en els centres educatius de la CV.

A partir del pròxim curs escolar, els centres educatius de la Comunitat Valenciana comptaran amb 22 unitats de detecció precoç de salut mental per a garantir l'atenció de l'alumnat des d'edats primerenques.
Leer

  • 09/07/2024
La psicología en atención primaria en la Comunitat. Avances en investigación y tratamiento de la ansiedad y la depresión desde la Atención Primaria.

Este seminario dirigido a estudiantes, investigadores y profesionales, se llevará a cabo del 15 al 17 de julio en el Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València.
Leer

  • 08/07/2024
El COPCV y la Asociación Española Contra el Cáncer Valencia se alían

Hemos firmado un convenio de colaboración para desarrollar acciones de promoción de la salud, divulgación de buenos hábitos y medidas de prevención contra el cáncer.
Leer

  • 18/06/2024
VÍDEO - Jornada práctica sobre Inteligencia Artificial

Podéis ver las conferencias de Azucena García, directora del equipo de investigación Labpsitec de la UJI; Francisco García, del departamento de seguridad de la Subdirección General de Tecnologías de la Información y las Comunicaciones; la mesa redonda sobre ética con Francisco Arenas, profesor Titular de Filosofía Moral en la Facultad de Filosofía y Ciencias de la Educación, y Fernando Catalán, presidente de la Comisión Deontológica del COPCV. La jornada ha finalizado con la demostración práctica impartida por Manuel Peretó, vocal del COPCV.
Leer