L'Ajuntament de Castelló convoca un concurs per licitar el servei d'atenció psicològica a dones víctimes de violència de gènere

El termini per a presentar ofertes finalitza el 18/03/2023 a les 23.59 h.

Es convoca concurs públic per a l’atenció psicològica a dones víctimes de violència de gènere per derivació del Servei d'Igualtat d'Oportunitats de l'Ajuntament de Castelló́ (SIO). A través d’una intervenció psicològica especialitzada, este servei es marca l’objectiu de potenciar la seua recuperació́ i restablir el seu estat emocional, independentment de si han denunciat o no al seu agressor.

El plec de prescripcions tècniques contempla que l’atenció serà tant a dones víctimes de violència de gènere com als seus familiars, si fora necessari, i es dura a terme en instal·lacions municipals.

En el plec de clàusules administratives es detalla que l'adjudicació del contracte es duu a terme mitjançant procediment obert i que el seu finançament te caràcter plurianual.

 

El termini per a presentar ofertes finalitza el 18/03/2023 a les 23.59 h.

El termini d'execució d'aquesta licitació serà durant 2 anys.

Per a dubtes o més informació: 964251979 / igualdad@castello.es

 



Noticias relacionadas

  • 11/10/2024
La AECC en Castellón organiza una Jornada con motivo del Día Mundial Contra El Cáncer De Mama

El 18 de octubre, a partir de las 10h., en la plaza Mayor de Castellón habrá stands, talleres y actividades para la ciudadanía. Uno de los stands será del COPCV.
Leer

  • 11/10/2024
Participem en el Col·loqui sobre suïcidi organitzat per la UJI

Alba Sebastián, vocal de la Junta de Govern del COPCV, ha estat en aquest acte celebrat en la Universitat el 7 d'octubre, dins la II Setmana de la Salut Mental.
Leer

  • 07/10/2024
Participamos en la reunión para elaborar el II Pacto Valenciano contra la violencia de género y machista

Se trata de una iniciativa impulsada por vicepresidencia y Conselleria de Servicios Sociales, Igualdad y Vivienda a través del Comisionado para la Violencia de Género.
Leer

  • 04/10/2024
Taller 'Liderazgo: gestión y adaptación a los cambios'

Esta actividad gratuita se realizará el 10 de octubre en las nuevas dependencias de la Diputación de Castellón. Abierto el plazo de inscripción.
Leer