El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana participa en els actes institucionals del 9 d’Octubre a la Ciutat de València

El Vicesecretari, Manuel Peretó, i la vocal, Paloma Botella, han representat al Col·legi en els actes organitzats per l’Ajuntament i per la Generalitat.

El Vicesecretari del COPCV, Manuel Peretó i la Vocal, Paloma Botella, han assistit primer a la recepció organitzada per l’Ajuntament de València al Saló de Cristall de l’edifici consistorial i després han participat en la Processó Cívica que ha transcorregut pels carrers de la ciutat. Aquesta és la quarta vegada que la institució ha estat convidada a participar en l’acte.

Finalitzada la Processó Cívica, Peretó i Botella han representat al Col·legi en la recepció institucional organitzada en el Palau de la Generalitat. El Col·legi ha valorat positivament el reconeixement com a institució representativa dels psicòlegs valencians que han fet tant l’Ajuntament de València com la Generalitat Valenciana.

A més a més, enguany la Generalitat ha atorgat una de les distincions autonòmiques pel Nou d’Octubre, a la companya Mavi Mestre, primera dona rectora de la Universitat de València. 

 

(Manolo Peretó, Mònica Oltra, Ximo Puig i Paloma Botella)

 

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 10/09/2024
Inicio del curso escolar - Hay niños y niñas que en el contexto escolar experimentan ansiedad ante determinadas situaciones

Francisco Conesa, psicólogo infantil, nos explica qué es, cómo se manifiesta en niños, y la importancia de interpretar las señales y conductas adecuadamente así como qué pautas seguir para ayudarlos.
Leer

  • 07/08/2024
Reapertura para la presentación de nuevas solicitudes de Certificados EuroPsy

El Consejo General de la Psicología de España informa sobre los requisitos y la forma de pedir estos certificados europeos.
Leer

  • 07/08/2024
Les vacances d'estiu són un període excel·lent per a enfortir els llaços afectius amb els nostres fills i filles

I com tot aprenentatge té una base emocional, es pot crear el context adequat per a potenciar la curiositat, el descobriment i el gust pel saber proposant-los activitats diferents a les que realitzen a les aules. Fins i tot ‘no fer res’ o l'avorriment’, són recursos que aprofitar.
Leer

  • 26/07/2024
Andrés Vera, olímpico: 'mi primer objetivo era llegar a la salida porque a partir de ese momento mi cabeza no funcionaba, solo trabajaba'

Entrevista al mediofondista de Castellón Andrés Vera, y a la psicóloga del deporte y vicedecana 3ª del COPCV, Mª Carmen Molés.
Leer

  • 20/06/2024
Horario para las fiestas de Hogueras / Horari per les festes de Fogueres

Horario de atención al público en la sede de Alicante. Horari d'atenció al públic en la seu d'Alacant.
Leer