Iniciem el projecte ‘Parlem’ junt a l’Ajuntament de Gandia

Es tracta d’un servei municipal per atendre el malestar psicològic dels joves d’entre 12 i 22 anys.

José Manuel Prieto, alcalde de Gandia; Liduvina Gil, edil de Sanitat, i Andrea Ollero, vicedegana del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, presentaren ahir, 10 de setembre, ‘Parlem’, el nou servei destinat a menors i joves de la ciutat. Per aquest motiu, la presentació es va fer davant de representants de centres escolars i de l’alumnat al qual va dirigit: persones entre els 12 i 22 anys.

El principal objectiu d’aquesta iniciativa és millorar i atendre la salud mental dels joves apropant-los l’atenció professional a punts de fàcil accés de la ciutat.

Parlem començarà a funcionar el proper 16 de setembre, no serà necessari demanar cita prèvia sinó que membres del COPCV estaran en els punts indicats de dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 hores, facilitant que qualsevol jove que vulga, puga apropar-se i contactar amb els psicòlegs i psicòlogues que prestaran el servei. A més, també es podrà contactar telefònicament (96.295.95.99 / 623.91.52.55) o enviant un mail a parlem@gandia.org.

Segons ha reconegut l’alcalde en la presentació, “és una de les iniciatives més importants dins de l'estratègia de Salut posada en marxa pel govern municipal”. Per la seua banda, la nostra videcegana ha destacat la importància d’habilitar espais de proximitat com són els municipals, “per tal d’arribar als joves que no demanen ajuda”. També ha explicat que “s’atendrà als joves quan ho necessiten i una vegada valorada la situació per part del professional de la Psicologia, en cas de fer falta, serien derivats a altres recursos per ajudar-los en profunditat”.

 

6 archivos adjuntos

2 parlem.jpg [0,33 MB]

3 parlem.jpg [0,45 MB]

4 Parlem.jpg [0,49 MB]

5 Parlem.jpg [0,27 MB]

6 Parlem.jpg [0,37 MB]

1 Parlem.jpg [0,05 MB]



Noticias relacionadas

  • 15/10/2024
La Salud Mental es cosa de niños, niñas y adolescentes.

Barómetro de Opinión de la Infancia y la Adolescencia 2023-2024 (Unicef)
Leer

  • 11/10/2024
Participem en el Col·loqui sobre suïcidi organitzat per la UJI

Alba Sebastián, vocal de la Junta de Govern del COPCV, ha estat en aquest acte celebrat en la Universitat el 7 d'octubre, dins la II Setmana de la Salut Mental.
Leer

  • 10/10/2024
Psicología aboga por atención en salud mental sin coste a sanitarios

La asistencia a sanitarios pasa por acudir periódicamente a consulta y no cerrarse a compartir los problemas.
Leer

  • 06/10/2024
La salud sexual en personas jóvenes centra el acto organizado por la FIDAP y la Diputación de Castelló por el Día Mundial de la Salud Mental

HOY, 10 de octubre, en el salón de Recepciones del Palacio Presidencial de la Diputación. Actividad gratuita abierta al público.
Leer

  • 04/10/2024
La revista Informació Psicològica digital publica el número 127 'Violencia Filio-Parental'

Publicació semestral del COPCV. La seua línia editorial està clarament orientada a la investigació aplicada, en totes i cadascuna de les seues àrees d'intervenció. La gestió és plenament online.
Leer